Expodag ´Innovatie in de zorg´

Om de leerlingen van de opleiding Zorg en Welzijn van de Burgemeester Harmsma School voor te bereiden op de veranderingen in de zorg en een inkijk te geven in hun toekomstige werkomgeving, organiseert de school op 8 maart een Expodag.

De Informatiemarkt

De zorg is de grootste werkgever in onze regio. Voor de informatiemarkt nodigen wij graag partijen en organisaties uit die zijn betrokken bij het aanbieden van de zorg in de regio. De markt wordt georganiseerd voor geïnteresseerden uit de regio én de directe omgeving van de school. Bezoekers aan de markt kunnen kennismaken met de school en in contact treden met partijen die de zorg vormgeven in de regio. Naast de aanbieders van de zorg, worden voor deze informatiemarkt ook de onderwijsinstellingen (MBO) uitgenodigd, die de vervolgopleidingen voor de leerlingen verzorgen in de regio.

Mini-colleges

Naast de informatiemarkt worden een aantal mini-colleges verzorgd. Een aantal bedrijven en organisaties zullen op basis van hun expertise in de colleges ingaan op specifieke thema’s en ontwikkelingen die zorg naar verwachting sterk gaan beïnvloeden.

Het ervaringsplein

Om de leerlingen voor te bereiden op hun toekomstige werkkring wordt een ervaringsplein ingericht. De leerlingen kunnen hier nieuwe technologie ervaren en in gesprek gaan met de vervolgopleiders.

Daarnaast nodigen we 55+-ers uit onze regio uit om te komen proeven wat de zorg tegenwoordig en in de toekomst voor hen kan betekenen. Voor meer informatie over deze expodag kunt u contact opnemen met mevr. F. Kerkhof via 0513-463455 of stuur een mailtje naar expo@bhs.frl.

Kortom: het belooft een leuke en interessante middag te worden. Een middag die in hoge mate wordt georganiseerd door de leerlingen zelf en voor de deelnemende organisaties wordt afgesloten met een hapje en drankje.