De toekomst van Zorg en Welzijn in beeld tijdens een inspirerende Expodag

Afgelopen donderdag 8 maart hebben de 4e jaarsleerlingen zorg en welzijn samen met hun docenten een expodag georganiseerd met als thema ‘innovatie in de zorg’. Het was een inspirerende dag waarin ook de rest van de bovenbouwleerlingen, ouders en andere belangstellenden konden ervaren hoe de zorg in de toekomst er uit komt te zien. Met financiële ondersteuning van de gemeente Opsterland en enthousiaste medewerking van veel bedrijven en instellingen hebben we een goed toekomstbeeld van de zorg en welzijnbranche kunnen schetsen.
M.m.v. Zuidoostzorg, De Friese Wouden, Friese Poort, Friesland College, Adremo revalidatietechniek, The game bakery, New Nexus It, ziekenhuis De Tjongerschans, Bouwgroep Van Wijnen en gemeente Opsterland.