Introductiemiddag op de Burgemeester Harmsma School

Afgelopen woensdagmiddag 6 juni stond de introductiemiddag op de BHS gepland. De leerlingen uit groep 8, die volgend schooljaar starten op de BHS, hebben kennis gemaakt met hun klasgenoten en beide mentoren.

In de nieuwe kantine van onze school werden de leerlingen opgehaald door hun mentoren. Aangekomen in hun stamlokaal zijn er kennismakingsspellen gespeeld. Het doel van de introductiemiddag is duidelijk. Het dient als ijsbreker voor al onze nieuwe leerlingen. De overstap vanuit het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs is nou eenmaal spannend.

Samen met de mentoren kijken we terug op een geslaagde middag! Na de zomervakantie zien we elkaar weer. We starten dan met een uitgebreid introductieprogramma. Dan maken we van de groep een hechte klas!

Tot na de zomervakantie, ook namens alle mentoren.