Griene Estafette voor klas 1F groot succes

Vrijdag 6 juli streden 12 scholen om de prijzen tijdens de Griene Estafette in Sneek. Rondom de waterpoort moest er eerst een parcours van 500 meter op de skelter worden afgelegd. Hierna moest er 10 keer een hindernisbaan worden beklommen waarna er 3 kilometer werd gefietst en 2,4 kilometer werd hardgelopen. Tenslotte moest er 1 kilometer worden gesupt op het water.

Na de eerste ronde stonden de leerlingen van klas 1F op een uitstekende vierde plaats. Na een pauze met ijsje en patatje werd voor de tweede keer het parcours afgelegd. Tot ieders verbazing eindigde de leerlingen van de Burgemeester Harmsma School op een hele knappe derde plaats. Heel erg knap omdat onze leerlingen van alle deelnemers veruit de jongste groep was. De leerlingen hebben zich bijna letterlijk de longen uit hun lijf gerend, gefietst, gesupt, geskelterd en aangemoedigd.

Moe maar zeer voldaan ging de hele groep, met de bus, weer terug naar Gorredijk. De zeer verdiende beker krijgt een mooie plek in het lokaal van klas 1F.