Leerlingen Vak C komend weekend op Welcome to the Village

A.s. weekend is de BHS weer vertegenwoordigd met een fantastisch project op het festival Welcome to the village in Leeuwarden. Leerlingen van het Vak C (3e klas), ouders, beppes en vrijwilligers, maar ook al toekomstige Vak C- kiezers uit klas 2 hebben wekenlang hard gewerkt aan de regenjassen die op WTTV vrijelijk te gebruiken zijn door de festivalgangers. De regenjassen worden opgehangen in een zelfgebouwde ‘shelter’ op het festivalterrein. Docenten Vak C Corita vd Veen en Marius Delgrosso begeleiden de leerlingen. A.s. zondag tussen 13-16 uur kunt u hen én de Vak C-leerlingen daar treffen. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op het festival bij onze leerlingen.
Een prachtige voorbeeld van authentiek, betekenisvol en contextrijk onderwijs waar we trots op zijn!


Kijk op onze Facebookpagina voor meer foto’s.