Programma BHS Brûst bekend!

Wij zijn ‘grutsk’ op onze school, maar vooral ook op de duizenden leerlingen die de BHS hebben verlaten met een diploma. En waar je trots op bent, wil je laten zien! Op zaterdag 22 september brûst de BHS daarom ook uit haar voegen. We zijn dan ook ontzettend blij dat we vandaag de programmering van het festival naar buiten mogen brengen!

We organiseren deze dag met louter oud- leerlingen en (oud-) medewerkers die inmiddels groot geworden zijn in hun vak. Rising stars als Two below zero (Producers/DJ) en DJ Rick Douwsma vliegen van Los Angeles naar Gorredijk om op hun oude schoolplein te draaien op BHS Dance. Muzikanten als Skraal, Yust Us en Murk Aukema geven hun live performance weg in hun oude school. Dans, theater sport en fotografie ontbreken niet met professionals als Folkert Wesseling, Klasina Seinstra, Ilja Rozenberg en Rudmer Zwerver.

En dit is nog maar het tipje van de sluier. De BHS heeft zoveel talent voortgebracht en ontvangt zoveel gulle medewerking van oud- leerlingen en oud- medewerkers.  Het belooft een spetterend festival te worden voor én door oud-leerlingen en (oud-) medewerkers. Om warm van te worden en ‘grutsk op te wêzen’.

 

Opgave en tickets via www.bhs.frl

Programma BHSBRUST