Van maandag 17 t/m vrijdag 21 september stond de Amelandreis op de planning. De doelstelling om elkaar beter te leren kennen is geslaagd. Alle eerste klassen ondergaan verschillende samenwerkingsactiviteiten en maken samen verhalen voor het leven. Dit is een belangrijk onderdeel v/d BHS visie. We zien je!

Dit jaar hebben we een aantal activiteiten aangepast om zo het eigenaarschap meer bij de leerlingen neer te leggen. Ook het thema duurzaamheid speelde hierbij een rol. Zo hebben de leerlingen vliegers gemaakt van afvalmaterialen en mochten ze zelf het menu samenstellen voor het avondeten.

Naast de succesvolle activiteiten hadden we het weer ook mee. De zon liet zich optimaal zien tijdens de kampweek. En zoals verwacht kon zelfs een storm op de vrijdag ons niet meer tegenhouden. We willen de leerlingen bedanken voor een mooie week. Daarnaast ook een bedankje aan alle ouders die hebben geholpen met het halen en brengen van de leerlingen.

 

Met vriendelijke groet, ook namens alle mentoren!

 

Friso Boode

Teamleider klas 1