Thema- avond en beroepenmarkt klas 2 zeer de moeite waard!

Dinsdagavond 15 januari hebben de mentoren van klas 2 een ouderavond georganiseerd over de keuzemogelijkheden in klas 3. De praktische vakken (Dienstverlening en Techniek) hebben de ouders verteld wat de leerlingen klas 3 bij hen op de lespleinen kunnen leren. De decanen hebben uitleg gegeven over hun rol bij het maken van de verschillende keuzes en de doorstroom ná het VMBO. Mentoren zelf vertelden de ouders meer over de keuzemogelijkheden na klas 2 en de overgangsnormen richting klas 3. Tegelijkertijd was er door Lotte en Hilda  een beroepenmarkt georganiseerd. Ouders en oud-leerlingen hebben de leerlingen van klas 2 verteld over hun beroep en opleiding. De leerlingen, ouders en voorlichters waren zeer enthousiast over de avond.