Ouderadviesraad BHS organiseert thema- avond over het onderwijs in 2032 op 4 maart a.s.

Op maandag 4 maart organiseert de ouder(advies)raad van de BHS weer een thema-avond voor alle ouders/verzorgers van onze leerlingen. Deze keer is het thema: het onderwijs in 2032. Hoe komt de huidige generatie, die nu in het VO zit, straks in 2032 op de arbeidsmarkt? Thema’s als

  1. kennis voor leren en werk;
  2. maatschappelijke vorming en
  3. persoonsvorming

komen aan de orde. Het sluit mooi aan bij een livestream die 5 februari te volgen is via de Facebookpagina van het wetenschapscafé van Campus Fryslan (Rijksuniversiteit Groningen). Daar is een lezing te volgen over smartphoneverslaving bij jongeren:  https://www.rug.nl/cf/events/upcoming-events/wetenschapscafe-over-smartphoneverslaving.

Nadere informatie over aanvang en programma volgt zo spoedig mogelijk, maar reserveer de avond alvast in de agenda. U bent van harte welkom!