Leerlingen BHS ontwerpen duurzame fietsenstalling voor e-bikes

We zijn méér dan trots op onze leerlingen, die afgelopen vrijdag samenwerkten aan het ontwerp van de nieuwe fietsenstalling voor elektrische fietsen van de BHS, samen met partners ROC Friese PoortVan Wijnen en Frysklab.

Een team van 19 BHS- leerlingen ontwerpen en bouwen deze fietsenstalling in opdracht van de leerlingenraad van de BHS. De leerlingenraad vond het tijd voor een duurzame oplossing voor het stallen van e-bikes van leerlingen. De school ziet steeds meer leerlingen op een e-bike naar de BHS komen. Bij aanvang van het nieuwe schooljaar moet de fietsenstalling daarom worden opgeleverd. Deze opdracht is het volgende project in het programma “Wiis Yn’t Bedriuw” van de Burgemeester Harmsma School, waarbij leerlingen aan levensechte projecten werken voor echte opdrachtgevers.

Lees meer: http://www.centrumduurzaamfriesland.nl/nieuws/vmbo-leerlingen-ontwerpen-duurzaam-e-bikestation-tijdens-challenge-drachten/?fbclid=IwAR0Nek3FAGrGFC-BByp70nOy2riR2bOwx-9mo-i96w3VsIY6pPrL1M47juc