Profielwerkstuk leerlingen BHS maakt kans op Toptalentprijs 2019 Leeuwarder Courant

Op woensdag 17 april vindt de verkiezing van de allerbeste profielwerkstukken van Friesland bij de Leeuwarder Courant plaats. Voor de Burgemeester Harmsma School maakt het profielwerkstuk van Anouk Nijboer en Ynskje Fokkema (beide GL/TL) kans op zowel de prijs voor het beste werkstuk als de publieksprijs. Zij schreven hun profielwerkstuk over het leven van iemand met het syndroom van Down.

Na twee dagen zijn al ruim 3000 stemmen uitgebracht op de beste profielwerkstukken van Friesland. Stemmen kan nog tot 16 april op www.lc.nl/toptalent. Dus: allemaal stemmen op het werkstuk van Anouk en Ynksje!

Op 17 april worden tijdens de finale-avond in het gebouw van de Leeuwarder Courant de winnaars bekend gemaakt. Op de site zijn alle 56 ingezonden werkstukken te lezen. Het werkstuk met de meeste stemmen wint de publieksprijs.

Uit alle inzendingen zijn dertien profielwerkstukken gekozen, die tijdens de finale strijden om de prijs voor het beste werkstuk van vmbo/havo en het beste werkstuk van het vwo. De prijswinnende werkstukken worden beloond met een bedrag van 333 euro.