OBS De Tjongeling Oldeberkoop wint prijs Open Dag BHS

Groep 8 van basisschool De Tjongeling uit Oldeberkoop was 23 mei te gast op de Burgemeester Harmsma School. Zij wonnen de compleet verzorgde en feestelijke maaltijd die de afdeling Zorg & Welzijn van de BHS op de Open Dag van 23 januari jl. had beloofd aan de groep 8-er met de beste slogan voor hun vak. Een leerling van de Tjongeling had volgens de jury de mooiste en meest pakkende slogan geschreven voor het vak Verzorging op de Burgemeester Harmsma School: “Verzorging: een belangrijk vak, omdat je jezelf goed moeten kunnen verzorgen!”.

Zij mocht daarom haar hele groep 8 meenemen naar de Burgemeester Harmsma School voor deze smakelijke prijs. De derde klasleerlingen van de BHS organiseerden het feestje op het lesplein Zorg & Welzijn, waarbij de prijswinnaars op een uitgebreid tapasbuffet werden getrakteerd. De basisschoolleerlingen hebben het zich heerlijk laten smaken.