MIDZOMERNACHTDROOM: VOORSTELLING VAN VANAVOND!

Update 18: 30 uur 7 juni 2019

MIDZOMERNACHTDROOM: DE VOORSTELLING GAAT DOOR!

De voorstelling gaat door! Het lijkt er op dat er tussen 19.30 en 21.00 uur een redelijk droge periode aanbreekt boven het bos van De Treffer. De voorstelling van vanavond gaat door en begint gewoon om 19.30 uur. Het is bij voorbaat al een mooi avontuur. Tot straks!

 

7 juni 2019, 13:30 uur

MIDZOMERNACHTDROOM: VOORSTELLING VAN VANAVOND!

In verband met het voorspelde slechte weer besluiten we vanmiddag om 17.30 uur of de voorstelling van vanavond door kan gaan. We communiceren dat om 17.30 uur via de websites & de Facebookpagina’s van de Skâns, de BHS en de Treffer & via social schools van De Treffer. Mocht de voorstelling vanavond niet gespeeld kunnen worden, dan halen we deze voorstelling morgenavond in. De voorstelling wordt dan om 21.00 uur, na de eerste voorstelling gespeeld.

We laten het u weten!