Organisatie zwemochtend basisscholen groot succes!

Woensdag 3 juli hebben onze Vak S- leerlingen (een speciaal te kiezen sportvak op de BHS) door middel van een goede samenwerking met de activiteitencommissie van zwembad de Delte en de basisscholen in Gorredijk wederom een prachtige zwemochtend georganiseerd. Deze ochtend waren er 6 leuke zwemactiviteiten en 1 beachvollybalactiviteit voor de kinderen georganiseerd. In totaal hebben ongeveer 70 kinderen veel plezier gehad. Er werd sportief deelgenomen, het weer was net goed genoeg, de groepen werden begeleid door leerkrachten/ouders en de Vak S- leerlingen van de BHS hebben enthousiast de activiteiten geregeld. Een prachtige ervaring voor onze leerlingen!

Een speciale dank gaat uit naar Klaas de Boer (activiteitencommissie) de aanjager van dit evenement! Op naar volgend jaar!