Sparjebird klas 1

Waardevolle introductiedag op Sparjebird voor klas 1

De klassen 1 van de Burgemeester Harmsma School starten deze week met de activiteiten uit de introductieperiode. Deze periode duurt zo’n drie weken en sluiten we af op Ameland met een driedaags kamp. Gisteren leerden de 1e klasleerlingen de school kennen door middel van een speurtocht in de school.

Op deze tweede schooldag leren de eerste klassen elkaar en de mentoren kennen tijdens groepsspelen in het speelbos Sparjebird, Hemrik. Het is een belangrijke dag in de vorming van een positieve groep. Mentoren begeleiden de leerlingen bij de spelen. De Burgemeester Harmsma School hecht erg veel waarde aan de groepsvorming van de klas. Je veilig, erkend en gerespecteerd voelen in een groep is een belangrijke succesfactor in het leren van leerlingen.

Sparjebird klas 1