Introductiekamp Ameland

Ook dit schooljaar sluiten de 1e klassen hun introductieperiode op de BHS af met een driedaags schoolkamp op Ameland. Het is ieder jaar een bijzondere, spannende en nieuwe belevenis voor onze leerlingen, waarbij groepsvorming centraal staat. Dit schooljaar zijn er verschillende samenwerkingsspellen op het strand, wordt er een dropping georganiseerd, brengen leerlingen een bezoek aan de reddingsboot van de KNRM, wordt er gekrabvist etc. De belangrijkste vorming vindt echter tussen de regels door plaats. De gesprekjes tijdens de afwas met je klasgenoten, samen je bed opmaken in de slaapzaal, een potje voetbal bij de thuiskomt van het strand of de fietstocht. Dat we dit kamp zo kunnen en mogen organiseren, zijn we trots op en blij mee!

Als toegift werd op woensdag één van de klassen spontaan bij de reddingsactie van een jonge zeehond met longworm betrokken. Bijzonder!