Leerlingen van groep 8 basisschool De Treffer krijgen privé- rondleiding

Onze overstapcoaches willen zorgen voor een soepele overstap van basisschool naar BHS. Overstapcoaches zijn BHS- docenten die basisscholen bezoeken, voorlichting geven en belangrijke informatie over leerlingen ophalen als ze bij ons worden ingeschreven . Een van de overstapcoaches werd door een aantal groep 8- leerlingen van basisschool De Treffer benaderd of ze niet een aantal vragen mochten stellen over het voortgezet onderwijs en het leven van een toekomstige brugklasser. Op 14 januari ontving de overstapcoach de enthousiaste groep leerlingen, beantwoordde de vragen en gaf ze een korte privé- rondleiding.

Wat een enthousiaste groep leerlingen en wat ontzettend leuk dat de vraag in dit geval uit de groep 8-ers zelf kwam.

Woensdag 22 januari a.s. is de reguliere open dag van de BHS voor alle groep 8- leerlingen. Dan zijn álle groep 8- leerlingen weer van harte welkom!