Open Dag 2020 in één woord fantastisch!

Fantastisch! In één woord fantastisch! Zo voelde de open dag op de Burgemeester Harmsma School op woensdag 22 januari 2020. Zo’n tweehonderd basisschoolleerlingen kwamen ’s middags de proeflessen meedraaien. Wat lieten ze een enthousiasme en motivatie zien om de school en de mensen die er werken te leren kennen! Veel van hen namen ’s avonds hun ouders/verzorgers mee om nog eens een sfeer te proeven, waardoor we weer zo’n 350 gasten mochten ontvangen.

We zijn ontzettend trots op de groep 8- leerlingen, die zo goed hun ogen en oren de kost hebben gegeven bij ons op school, maar we zijn ook supertrots op onze eigen leerlingen, die hun handen uit de mouwen hebben gestoken. Zij coachten de groep 8- leerlingen en hun ouders/verzorgers uitstekend. Zij lieten daarmee zichzelf en de school van z’n beste kant zien!

Graag tot ziens in het volgende schooljaar!