Gastheren of gastvrouwen gezocht voor onze mediatheek (vrijwilligerswerk)

Voor onze mediatheek zijn we op zoek naar gastheren of gastvrouwen voor ongeveer een dagdeel per week op vrijwillige basis.

De mediatheek in de Burgemeester Harmsma School is letterlijk het centrum van de school. De leerlingen kunnen hier zelfstandig boeken lenen, rustig even lezen of op internet rondneuzen. In de mediatheek worden begeleiders ingezet om hen te inspireren en zo nodig een helpende hand te bieden. Daarin is een belangrijke rol weggelegd voor vrijwilligers!

Vind je het leuk om met boeken bezig te zijn, wil je bij kinderen het leesplezier stimuleren, kun je zelfstandig werken en ben je pro-actief? Dan zoeken we jou als gastheer of gastvrouw! Lijkt het je wat? Je inzet is op vrijwillige basis en op basis van jouw mogelijkheden.

Meer informatie vind je hier.