Terugkomavond van 11 maart a.s. voor oud-4e klassers verplaatst

Heb jij vorig schooljaar je examen gedaan op de BHS?

We zijn heel benieuwd hoe het met je gaat en hoe het je vergaat op het MBO of Havo, zeker in de lastige omstandigheden waar in we nu leven. Ieder jaar organiseert de BHS daarom de Terugkomavond. Het is een avond voor oud-4e klasleerlingen waarin ze hun oud-klasgenoten en oud-docenten kunnen treffen. We horen dan ook graag hoe je de overstap naar MBO of Havo hebt ervaren. Echter, door de coronamaatregelen moeten we de terugkomavond van donderdag 11 maart a.s. voor oud-4e klassers helaas verplaatsen naar september 2021.

Heel vervelend, maar het is niet anders. Mocht je niet zeker weten of we je mailadres nog hebben, zodat we je t.z.t. een uitnodiging kunnen versturen, stuur dan even je mailtje o.v.v. je naam en ’terugkomdag’ naar info@bhs.frl.

Houd je haaks en graag tot in september 2021!