Laatste schooldag!!

Gisteren zwaaiden de 4de klas mentoren van de Burgemeester Harmsma School hun mentorleerlingen uit. Na de meivakantie starten de leerlingen met de centrale examens en deze week is hun laatste lesweek op school. Waar in het verleden de mentoren en leerlingen samen een leuk laatste schooldaguitje organiseerden, was dat dit schooljaar door Corona helaas niet mogelijk.

Natuurlijk wilden de mentoren dit moment niet ongezien voorbij laten gaan en daarom werden de 4de klassers donderdag verrast met een goodiebag van hun mentoren met daarin producten en waardebonnen van lokale ondernemers. Daarnaast maakten de collega’s van de BHS een uitzwaaifilm voor alle 4de klassers die getoond werd bij een samenkomst van de leerling met hun mentor. Bij het uitzwaaien stond een ijscokar van De Jong IJs op het schoolplein klaar om de leerlingen op een koude lekkernij uit een warm hart, te trakteren.

We wensen alle examenkandidaten van de BHS veel succes bij hun examens!