KNMI waarschuwt voor zware windstoten

De KNMI waarschuwt voor zware windstoten. Storm Dudley trekt langs ons land met een krachtige tot harde wind en zware windstoten tot 100 km/uur. Vanmiddag neemt de wind langzaam in kracht af. Na een relatief rustige nacht neemt morgen de wind flink in kracht toe. Storm Eunice zorgt voor onstuimig weer met later op de middag en in de avond in het Waddengebied een (zeer) zware storm, windkracht 10 tot 11 met zeer zware windstoten tot 140 km/uur. Ook in de noordelijke provincies en langs de westkust stormt het met windkracht 9.

Voorzichtigheid onderweg is geboden. Als leerlingen meer tijd nodig hebben om op school te komen is daar begrip voor. Als u morgenochtend vindt dat het voor uw zoon of dochter onverantwoord is om naar school te komen, vragen wij u contact op te nemen met de school.

https://www.singelland.nl/nieuws/knmi-waarschuwt-voor-zware-windstoten